Vi använder cookies Läs mer

Lubrico

Vi är ett företag som specialicerat oss på utveckling och tillverkning av högkvalitativa smörjmedel och underhållsprodukter.

KVALITETSUNDERHÅLL

Med ständigt ökande krav på färre produktions störningar, optimerad produktivitet och framför allt, maximerad lönsamhet har högkvalitativa smörjmedel blivit allt viktigare. Smörjmedel som har högre prestanda ger längre livslängd och förenklar underhållet, detta ger stora besparingar.

DOLDA KOSTNADER

Kostnaderna för ett bra underhåll består inte bara av det förhållandevis låga priset för själva smörjmedlet. Andra kostnader är mycket högre: Handhavande och lagerhållning, Applicering och inspektion, Energiförbrukning, Destruktion av avfall, Stillestånd och Produktionsbortfall. Dessa kostnader är normalt 40 gånger högre än kostnaden för själva smörjmedlet.

LÖSNINGEN 

För maximal prestanda och bästa skydd använder vi basoljor av hög kvalitet, normalt paraffin eller syntet. Våra produkter är konstruerade och sammansatta för att nå upp till högsta kvalitetsnivå och bästa funktion, inte ner till ett lågt pris.

LÄGRE KOSTNADER

För att möta dagens höga krav producerar vi produkter med högsta prestanda som både sänker den totala driftskostnaden och skyddar dyrbara investeringar. Vår utvecklingsavdelning har resurserna och den tekniska kompetensen att konstruera och tillverka produkter för specifika behov.

Lubrico Svenska AB

Ultrå 359                             Telefon: 0660-297050
896 91 Husum                    E-post info@lubrico.se